HTML

Alkalmatlan PÁV

Pszichológiailag alkalmatlannak ítéltetett PÁV vizsga

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pszichológiailag alkalmatlannak ítéltetett !!!! Inkvizícíó a XXI. században

2010.03.04. 13:10 Tigrinc

16 év gépjárművezetési tapasztalat ( ebből 10 év kéklámpás ) és kiváló vezetési tudás nem elég ahhoz, hogy csicska futár lehessek egy cégnél, mert az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) pszichológusai alkalmatlannak tartanak a közlekedésben való részvételre.

Megfellebbeztem a határozatukat, majd mentem a Róna utcába, de ott is ugyanezt állapították meg rólam. Hogy miből????????

1. Szondi-teszt (rakás szar és Szondi szerint sem alkalmas a pontos jellemzésre!)

2. Tintapaca-teszt (ez is egy rakás szar)

3. Színek tetszés szerinti sorba rendezése (szintén kula)

4. 1db női illetve 1db férfi alak lerajzolása feke ceruzával

5. 2db különböző fa lerajzolása szintén fekete ceruzával ( itt kikötés volt, hogy ne karácsonyfát rajzoljak)

6. 8db megkezdett vonal folytatása, hogy azok érthető rajzokká váljanak

7. 10 db ábra emlékezetből való lerajzolása.

 

Ezt mindenki maga döntse el, hogy mire alkalmas az én véleményem szerint ebből aztán nem lehet arra következtetni, hogy valaki milyen biztonsággal vesz részt a közúti forgalomban !

 

Külön kiemelném a Szondi-tesztet, mert ezt nagyon szeretik a pszichológusok, mert annyira hisznek benne. Erről azt kell tudni, hogy 1920-ban készült fekete-fehér arcképeket tesznek eléd, majd ki kell választani a szimpatikusat és a nem szimpatikusat, kettőt-kettőt. Mivel a pszichológusoknak fel van írva a képen szereplő személy élettörténete, tapasztalatai stb, így következtetnek arra, hogy amelyik neked szimpatikus volt, akkor te annak az embernek megfelő természetű és személyiségű vagy. Szondi szerint az ember arcára van írva az élettapasztalata és az élete során átélt események láncolatai.

 

Megjegyzem egyik ember sem szimpatikus, de mindenképpen kell választani, ez szerintem alapból befolyásolja a vizsgálati eredményt! Arról nem beszélve, hogy a képen szereplő emberek életükben nem hallottak internetről, sms-ről, telefonról, mobilról, számítógépről, kombájnról, utasszállító repülőről, 500km/h-ás sebességgel száguldó elektromos áram által generált mágneses mezőn való siklásáról,  atombombáról, atomtengeralattjáróról, anyahajóról, Televizíóról, házimoziról, MOZI-ról, színes filmről, DVD-ről és még sorolhatnám, hogy mennyiben más az én arcom, mint annak a gyerekgyilkos embernek, akinek a fényképét elém rakták.

Ennyit a Szondi-tesztről.

 

Az egész pszichológiai vizsgálat során (egyik alkalommal sem) nem folytatott velem beszélgetést a pszichológus, csak és kizárólag rakosgatta elém a feladatokat oszt annyi!

 

Engem a 7-es pontba ütköztettek az elutasítás során.

 

Továbbmentem, mert az állásomat buktam el és írtam az Ombudsmani Hivatalnak. Ők tájékoztattak, hogy nem rájuk tartozik, de javasolták, hogy az Alkotmánybírósággal vegyem fel a kapcsolatot, persze ez ezt egy hosszabb beszélgetés előzte meg a hölggyel, akivel beszéltem.

 

Alapvető problémám, hogy azt kellene vizsgálni, hogy valaki hogyan és miként vesz részt a forgalomban és ezt a fenti vizsgálatokból aztán biztos, hogy nem lehet megvizsgálni. Nem kellett vezetnem egy métert sem, hogy bebizonyítsam, hogy a forgalomban nem szarom össze magam, hiszen van 16 éves tapasztalatom, amiből 10-et a rendőrségen húztam le, mint gépkocsivezető. Részt vettem delegációkban, védett politikusok szállításában, de leszarták mit tudok, vagy milyen tapasztalatom van e téren.

 

Szeretném kérni tőletek, hogy aki ugyanígy vagy hasonlóképpen járt és sérelmezi azt, hogy a fekete pulcsijába is beleköt a pszichológus, akkor az vegye fel velem a kapcsolatot itt és írja meg az e-mail címét.

 

Nem értem, hogy a PÁV-ot egy vizsgálat alapján megadják alkalmas minősítésre egy életre, de alkalmatlan az mehet 1 vagy 2 év után. Ezek szerint az NKH véleménye az, hogy ha te 01-én normális vagy, akkor életed végéig az vagy, nem kell vizsgálni mégegyszer, de ha alkalmatlan vagy, akkor jöhetsz, mert hátha változtál.

 

Esetemben talán látható volt a tesztekből, hogy nem hiszek bennük, és éreztettem a pszichológussal is, hogy választhatott volna egy értelmes szakmát is, mert ennyi erővel elemezhetné a csigák értelmi szinvonalát az általuk húzott nedves csík vastagságát megvizsgálva.....

 

Köszönöm a türelmedet, hogy végig olvastad !

20 komment

Címkék: vizsga alkotmánybíróság ha tenni mit lehet fellebbezés kapok alkalmatlan páv alkalmatlant pávon